Poziv na edukaciju 2. sa radionicom ,,Kvalitet farmaceutskih supstanci, primarnog pakovnog materijala u izradi magistralnih lekova, pakovanje i obeležavanje magistralnog leka"

oziv na edukaciju 2. sa radionicom ,,Kvalitet farmaceutskih supstanci, primarnog pakovnog materijala u izradi magistralnih lekova, pakovanje i obeležavanje magistralnog leka", subota, 14. maj 2022. god. od 16.00 – 20.00 h, hotel Royal Inn, Kralja Petra I 56, Beograd

Sekcija za apotekarsku delatnost i Sekcija za farmaceutsku tehnologiju Saveza farmaceutskih udruženja Srbije (SFUS) poziva Vas na drugu u nizu edukacija čiji je cilj sticanje praktičnih znanja i pomoć pri uvođenju standarda i smernica Dobre apotekarske prakse.
Kao poseban segment edukacije i ovoga puta planirano je sprovođenje radionice sa ciljem da se kroz analize slučajeva nastalih kao rezultat višegodišnjeg iskustva na polju izrade magistralnih i galenskih lekova razmene iskustva i unapredi postupak rešavanja najčešćih problema iz prakse.
Druga edukacija - ,,Kvalitet farmaceutskih supstanci, primarnog pakovnog materijala u izradi magistralnih lekova, pakovanje i obeležavanje magistralnog leka", održaće se u subotu, 14. maja 2022. god. od 16.00 – 20.00 h , u hotelu Royal Inn, Kralja Petra I 56, Beograd.
Predavanja i radionicu moći ćete da pratite i preko online platforme. Link za učesnike preko online platforme biće dostavljen naknadno.
Prijavu za učešće možete izvršiti na linku OVDE